Jdi na obsah Jdi na menu
 


ShoutBoard o morčatech

Obrazek

 ( zde pokud chcete pište : své příhody s morčaty , narodily jse nám morčátka ... , máme nové morče,prosím porad' s tím a tím , je to tu hezký ,nemáte své vlastní stránky zde máte příležitost napsat třeba mám morče jmenuje se tak a tak je mu tolik a tolik ... , prostě pište na co si jen vzpomenete !! :-)

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ahoj

Kamila,27. 7. 2010 9:35

Ahoj já jsem Kamila mám také stránky o morčátkách na www.kamcka.blog.cz Teprve teť jsem oběvila tvé staránky
Přeju upřimnou soustrast za Elzinku
Musela být hodně krásné morče.To co jsi o ní napsala bylo nádherně

Já mám morčátko Honzíka.Dostala jsem ho 29.6 takže mu bude zachvíli mněsíc co jsem ho koupila.Jestli chceš řeknu ti jak ke mne přišel no to ani není přiběh chtěla jsem králíka zakrslíka a když sme ho chtěli koupit vpadnul mi do oka Honzík.Je to dvoubarevné morče.Na svích stránkách mám fotky.Jinak máš nádherné stárnky Tak ahoj

marčátko

filípek,19. 1. 2010 21:49

morčátka jsou ůžasná stvoření

morčatko

natynka,24. 7. 2009 18:31

Muj email je miley3@seznam.cz tak prosim pište

morčatko

natynka,24. 7. 2009 10:45

Ahoj,pořídila jsem si morčátko (jménem Angela) protože se mi líbilo a mam morčátka ráda,jenže se mi strašně bojí.Snažím se jí už dlouho ochočit ale nic nefunguje.Strašně se mi bojí a když si jí vemu začne brnět.Nevěděl by někdo co s tim?:(

zakrslý králík

Markéta,25. 6. 2009 20:18

Ahojky,daruji někomu zakrslého králíčka,moc hezkého i s klecí.Jsem z Prahy.Pokud budete mít zájem,napište na melios@centrum.cz

:):):):)

Natka,22. 5. 2009 16:59

Ahoj,lidi ta týden budu mít morče holku tříbarevnou hladkosrstou a krátkosrstou ,už se strašně těším ale potřebuju rady tak my prosím co nejvíc o morčatech co potřebují do klece(akvárka)kdy se koupou kdy s ní na veterinu co jí apod...díky email:Cornelie22@centrum.cz

:-)

Jill,28. 1. 2009 16:40

Máš úplně super stránky :)

umrelo mi morce

lucka,30. 12. 2008 14:03

dneska mi uprelo morce a ja brecim jako mala holka je mi sice 12 ale je mi to mooooc lito byl to muj milacek bude mi chibet.
rano k¨dez sem sla krmit nase 3 morcata vsimlasem si toho ze se astA nehejba tak sem odklopila domecek a on tam lezel mrtvej.NA TENHLE POHLED NIKDY NEZAPOMENU

Naše morče

Asja,7. 4. 2008 19:03

My máme taky morčátko a jmenuje se Čiko.A je mu půl roku.Barvu srsti má zrzavě-bílou A napůl rozetovou a napůl hladkosrstou.(Jeho táta byl rozeťák a máma hladkosrstá).Podívej se na mé stránky jsou o něm! P.S.Napiš mi do komentíků a zahlasuj si v anketě! :-)

Mé morče-Tadeáš

Nikol,21. 1. 2008 18:35

Mé morče se jmenuje Tadeáš. Je hladkosrstí. BARVA: Hnědá,Bílá,černá. OČI: Tmavě hnědé. 3plhá skáče na domek..... akorád nepil... a to ho trochu....no zalepili semu oči...... ale mi z mámou jsme muje vitřeli donutili k pití a od včerejška pije z pítka a už nemá žádný problém(doufám!!).... no teda eště trochu má zmenšený oči ale má je otevřený. Měla jsem jedno morče před Tadeášem. Jmenovala se Růženka ale zemřela na otravu sena.... Chudák. Pohřbili jsme jí a já jí každej (skoro) Týden dávám na hrob kytičku. no nic no... Tadeáš je milej a Rozumíme si. A TO JE HLAVNÍ!!!!!!
Nikol

morčátka

maki94,5. 12. 2007 16:25

Ahoj,chtěla bych se zeptat,nevíš o nějaké CHS v Praze,která se zabývá chovem US Teddy?Vždycky,když najdu nějakou takovou CHS,tak prodávají nebo darujou pouze samečky.A já už mám samičku sheltie a miminka rozhodně neplánuju:D.Díky za odpověd'!!!

Miláčci

Šárka,6. 11. 2007 16:10

Já mám doma tato zvířátka: kocourek jménem KENNY - dostala jsem ho před sedmi lety za úspěšně ukončené studium! Je to velký darebák. Pere se pouze a jenom semnou! :( Ale jinak je rozmazlený celou rodinou! :)
Je černobíle zbarvený. Dále mám morčátko jménem ELiÁŠ - už ho mám přes tři roky. Poslení dobou s ním pořád běhám k veterináři, protože se mu pořád dělá absces! :( Je děsně mazlivý, ale nemá rád dlouhé tahání. Největším kamarádem mu je KENNY. ELIÁŠ je šedobíle zbarvený. Potom jsem dostala roborovského křečíka jménem ROZINA - dostala jsem ho k narozeninám, protože miluji všechna zvířátka a nejvíce hlodavce. Když ho maminka spatřila ve zverimexu, tak mi ho prostě přinesla. Už mu je přes rok, ale dočetla jsem se, že se dožívají až tří let, tak doufám, že ROZINA nebude vyjímkou. Je krémovobíle zbarvený. Pak jsem si od kamaráda dovezla domů potkana jménem GARP - je úplně božský! :) Suprově slyší na své jméno a běhá za mnou jako pejsek. Sice mám od něho pořádně roškrábaný krk, ale jemu to odpouštím! :) Je krémovozlatobíle zbarvený. A už mu táhne na jeden rok! Pak mám doma osmáka degu jménem LUCKY: dostala jsem ho od bráchy a švagrové, protože se o něj neuměli postarat! :( Ale je suprově společenský. Pořád si ho beru k sobě a taky táta si ho dost oblíbil! :) Už nám vlezl do křesla a kvůli němu jsme ho musely, tedy to křeslo, ze spoda celé rozpárat! :( Ale naštěstí je už opravené! :) A LUCKYHO pořádně hlídáme! Je typicky zbarvený, akorát má na zádech oranžovou skvrnu, tak mu říkám pomeranč! :) Teď v listopadu mu bude jeden rok.A ještě máme labradorku jménem SHAGYNA: Dovezli jsme si jí teď v září z psího útulku v Polný. Už nám teda stačila rozkousat lino v kuchyni a v předsíni. Aspoň nás tak donutila, dát tam dlažbu! :) Hold není ráda sama doma! :( Nejraději spí na gauči. Je krémová a je jí pět měsíců! :) Také jsem měla pejska bílého,středního špice DEDYKA, ale byl děsně divoký, pořád utíkal, tak ho mamka dala své známe na zahradu. Pak jsem měla šesti barevnou kočičku MICKU. Ta musela z domu na zahradu k tetě, protože dobře chytala myši! :( Taky jsem měla černokrémovou kočičku MICINKU II. Ale ta se zalekla vlaku a na chatě nám utekla :( Dále jsem měla zlatého křečka DÁŠENKU - byla albín, džungárského křečíka FERDU, džungarčka FRODA, dvě andulky, ale ty mi vzala sestřenice, že prý jiné zvíře jí máma nedovolí! :( A teď nedávno mi umřelo rozetové morčátko DÝDÝ, který umřel na absces! :( Byl to můj velikánský miláček. Byl červenobíle zbarvený. No a taky jsem měla rozetové morčátko bílé, jmenovala se ALBÍNEK, protože jsem si myslela, že je to sameček. Umřela na otravu mlíčákama! :( Tak tato zvířátka mám, nebo jsem měla. Ještě bych si přála mít pejska krátkosrstou čivavu, angorského černého králíčka, fretku, činčilu střední a opět zlatého křečka. Jo a myšomyš! Slušné ne? :)

pro Moniku

Sára,23. 9. 2007 11:35

Ahoj,
bohužel na to žádná rada není , mé morčátko taky čůrá všude
:-)

problém

monika,9. 9. 2007 11:26

Ahoj...mám tři morčata,z toho jedno je samotné a zbylé dvě jsou ve velkém kotci...mám jeden problém s těma dvěma..čůraj a kakaj po celém kotci,nemůžu je naučit do jednoho rohu.Neporadíš mi něco?

dodatek

Vicky,23. 8. 2007 12:44

Ještě jsem zapoměla na zakrslého králíčka a mimino králíka divokého (nalezenec, stále se dokrmuje). =o)Kdyby někdo nevěřil, tak napište: snake.cat@centrum.cz =o)

"Já mám"

Vicky,23. 8. 2007 12:41

Ahoj, tak jsem si vybrala ten rozpis co mám doma. =o) Takže "já mám" pejska - fenku Pepsi (vorisek), 2 potkany Maríu a Keika, korelu jménem Rasty, dlouhosrsté morče (sheltie) Eeveeho. Zbytek zvirectva v domanosti není můj - 2 užovky, další potkan, rosnička, rybičky, pes - boxer, osmák degu a andulka. =o)

morče a kočka

Ali,27. 4. 2007 11:57

My jsme měli morčátka a kočičku. Musíš dávat pozor aby kočička morčátka nehonila a nemačkala (nejvíc záleží na tom jak se chová kočička...když je hodná morčátkům nevadí). Jinak se vždycky očichávali a hráli si spolu.

Morče a kočka

Katka,25. 4. 2007 17:34

Ahojky chtěla jsem se tě zeptat jestli může být v jednom bytě morče a kočka

njh

Morče,13. 3. 2007 17:54

Ahoj kdo je chytrejší morče nebo kočka??

me morcatko

nikča,3. 3. 2007 10:11

ahoj jednou jsme sve morce lechtala na brisku a ono zacalo uplne fest skakat do vysky bylo to srandovní :-D